Tusculum | Karlovy Vary

  • Sort Blog:
  • All
  • Akce
  • Blog
  • Galerie
  • O nás
  • Recepty

Gazpacho z červené řepy

Letní studená polévka od Pavla Provázka Červenou řepu osolíme zabalíme do alobalu a pečeme na 180 °C 1 až 2 hodiny...

Panna cotta z uzeného pstruha

Vybrali jsme pro Vás další snadný recept šéfkuchaře Pavla Provázka. Dodavatel Kv Ryby nám vozí pstruhy uzené na bukovém dřevě....

Rozšiřujeme náš tým

Hledáme posilu do obsluhy. Více informací u Lenky Hlaváčové. +420 739 541 008, tusculumkv@email.cz...

Povidlová zmrzlina

Máme velmi teplé léto tak si pojďme udělat zmrzlinu. Všechny níže uvedené suroviny prohřejeme v hrnci na 65 stupňů. Žloutek můžeme...

Zdravý životní styl v naší restauraci

Již tři weby, zabývající se zdravým životním stylem si všimly naší trvalé snahy o zařazení sezónních, farmářských a vegetariánských jídel...

Certifikát Czech Specials

Získali jsme certifikát Czech Specials na tři roky. Pokud se nesníží kvalita našich služeb, nebo nezměníme šéfkuchaře. Profil Tusculum zde. Czech...

Velikonoce 2018

Velikonoční menu budeme podávat od velkého pátku 30.3. do velikonočního pondělí 2.4. VELIKONOČNÍ MENU Hrášková polévka s medvědím česnekem, krutony a vařeným...

Galerie jídla 2018

[gallery columns="4" link="file" ids="2783,2775,2776,2707,2600,2601,2602,2603,2604,2605,2606,2598,2597,2599,2607,2608,2609,2610,2611,2612,2613,2614,2698,2615,2616,2617,2697,2618,2619,2620,2621,2681,2682,2683,2684,2685,2686,2782,2696,2699,2700,2701,2704,2705,2706,2709,2742,2743,2745,2789,2788,2787,2786,2784,2781,2780,2778"]...

TripAdvisor | leden

Hosté si nás v měsíci lednu skutečně oblíbili. Každá recenze, kterou jsme na TripAdvisoru získali, nás ohodnotila jako „Vynikající“. Děkujeme za...

Valentýnské menu | Tusculum

Valentýnské menu | Tusculum | 14.2.2018 Amuse bouche ♥♥♥ Kreveta v kataifi těstě, pomerančová majonéza Crémant D’alsace Rosé ♥♥♥ Křepelka, glazované hrušky, pyré z černého kořene Veltlínské...

Inspirace a nové menu

Náš šéfkuchař Pavel Provázek pro vás připravil nové menu. Inspirovat se nechal na říjnovém Symposium culinary Prague, kam jezdí naši...

Recept Pavla Provázka 2. festivalového chodu

Téma letošního Grand Restaurant Festivalu jsou superpotraviny. Superpofood, bohaté na vitamíny, přínosné pro imunitní systém, ideální pro pokožku. Superpotravinám se...

Playlist | Tusculum | Spotify

Poslechněte si náš playlist na Spotify. U nás v restauraci nebo online doma. Neustále ho rozšiřujeme. ...