TUSCULUM Karlovy Vary – Restaurace, kavárna, čajovna a penzion

RESTAURANT & PENSION

Pop-up menu #1 | Tusculum

Karlovarští šéfkuchaři Pavel Provázek (Restaurant Tusculum), Lukáš Paluska (Carlsbad Plaza), Rudolf Špaček (Hotel Salvator) a Magda Betlachová (Bistro Pelant),připravili zážitkové menu s 10 chody, vinným párováním a hudební selekcí Špagyho a Silent Cuta. Do posledního místa vyprodaná akce Pop-up menu #1 dopadla skvěle, skončila aplausem hostů. Děkujeme za fotografie Tomáši

Continue reading…

Pop-up menu

Náš šéfkuchař Pavel Provázek oslovil několik známých karlovarských kuchařů k uspořádání společného degustačního menu. Jako první bez váhání nápad přijali Rudolf Špaček (Hotel Salvator), Lukáš Paluska (Carlsbad Plaza) a Magda Betlachová (Bistro Pelant). O této akci s názvem Pop-up menu se postupně odkrývali podrobnosti. Teď už je vše prozrazeno a

Continue reading…

Velikonoční menu 15.4. – 17.4. | 600 Kč

Krém z medvědího česneku, zastřené vejce 65 Kč Husí foie gras, hráškové pyré, redukce z pomeranče a zázvoru 240 Kč Jehněčí ragů, špenátová nádivka v listovém těstě 360 Kč Velikonoční mazanec 55 Kč

Zlatý kuchař – Volba veřejnosti 2016

Chcete li hlasovat pro našeho šéfkuchaře v anketě Zlatý kuchař. Stačí na http://gastroahotel.cz/zlaty-kuchar-hlas-verejnosti-2016/  v nominaci vyplnit Pavel Provázek a restaurace Tusculum.

Michelinský šéfkuchař Pierre Leotard opět u nás v Tusculum

Děkujeme našim zaměstnavatelům, že nám umožňují se neustále rozvíjet. Opět jsme mohli v restauraci přivítat michelinského French chefa Pierra Leotarda. Pierre nás tentokrát zasvětil do přípravy kachních a husích foia gras na francouzský způsob a výborných desertů. Rovněž přislíbil účast na tématickém večeru, který pro Vás připravujeme. Těšíme se ,že

Continue reading…

Skončil VIII. ročník Grand Restaurant Festivalu

93 restaurací z 36 měst a ze všech 14 krajů, které byly vybrány z celostátní nezávislé ankety Maurerův výběr Grand Restaurant, připravovalo od poloviny ledna do konce února 2017 speciální degustační menu za zvýhodněnou cenu. Kuchaři z celé republiky se nechali inspirovat tématem letošního ročníku “Baroko na talíři” Druhá  účast

Continue reading…

Sobota 4.3.2017 zavřeno

Trénink, školení Pierre Léotard – Training and Consulting company in French gastronomie

Představujeme naše dodavatele #3 | Moštárna Louny

Moštárna Louny Přinášíme vám to nejlepší z vynikajícího ovoce a zeleniny našeho regionu. Vychutnejte si exkluzivní kombinace chutí!

Vážíme si vaší zpětné vazby

Vážení hosté, děkujeme vám za vaše kladné reakce na našich webech. Recenze, hodnocení, známkování a sdílení nám přibývají. Tady nás najdete : TripAdvisor | GrandRestaurant | Restu | Facebook | Instagram | Google+ | Foursquare | Zomato | Twitter | Yelp

Představujeme naše dodavatele #2 | Zephyr

Farma Zephyr Firma je rozložena na rozhraní chebské pánve a Krušných hor v oblasti Smrčiny a Bavorského lesa, přímo na hranici s Bavorskem. Je rozdělena na tři samostatné výrobní jednotky. Na kopci u obce Libá v oblasti LFA je 100% ekologická farma Hůrka u Libé pro odchov krav bez tržní

Continue reading…

Informace o akcích v Tusculum

Restaurace je 14 . 2. od 17 hodin na Valentýna obsazena. Možnost je si stejné menu rezervovat na oběd. Doporučujeme, pokud využijete rezervační portál Restu, psát do poznámek Valentýn. Stále si můžete do konce února rezervovat menu v rámci Grand Restaurant Festivalu na stránkách Maurerův výběr. Také si můžete rezervovat

Continue reading…

Představujeme naše dodavatele #1 | KV Ryby

Prodej živých ryb kvryby.cz Připravujeme pro Vás pokrmy vždy z čerstvých, sezónních a lokálních surovin. Sádky v Karlových Varech čerstvé sladkovodní ryby v té nejvyšší kvalitě.

Valentýnské menu v Tusculum 14. 2. 2017

Amuse bouche · Avokádový tartar s ořechovou brioškou · Mořský vlk v pistáciové krustě s redukcí z paprik · Králíčí roláda, bramborový nok plněný pancettou, zeleninový závitek nebo Štika, kaštanové pyré, batátová sláma, espuma z červené řepy · Dortík Pavlova s citrónovým krémem a malinami 650 Kč K menu láhev

Continue reading…

Bilance úspěchů naší restaurace

V roce 2015 naše mateřská firma Sedlecký kaolin a.s. zakoupila farmu v Mírové. Což podpořilo náš koncept lokálních a farmářských produktů o sezónní zeleninu v bio kvalitě z vlastních zdrojů. Na doporučení hodnotitelů jsme byli zařazeni do Maurerova výběru Grand Restaurant. Díky tomu se již podruhé úspěšně účastníme Grand Restaurant

Continue reading…

Grand Restaurant Festival 2017

Darujte nebo snězte sami ! Rezervovat  degustační menu v Tusculum Pěna a panna cotta z uzeného pstruha, ořechová brioška, marinované hořčičné semínko Kachní prso 60°C, bramborová raviola s kysaným zelím, škvarky, jablkové glace Zmrzlina z povidel, pečená čokoláda, sušené brusinky, mandlový písek

Chef Club – Gastronomie z první linie

Jak připravují kachní speciality v restauraci Tusculum? To jsme se dozvěděli při natáčení reportáže v rámci našeho projektu Gastronomie z první linie.

Symposium Culinary Prague

Po roce se naši kuchaři Pavel Provázek a Václav Balhar, opět zúčastnili této gastronomické akce roku. Letošní kuchařské hvězdy, které dorazily do Prahy, byli Albert Adria * (El Barri, Barcelona), Jan Hartwig** (Ateliér, Mnichov), Paul Pairet (Ultraviolet, Shangai), René Frank (Coda, Berlín), San-Hoong Degeimbre** (L’air du temps, Belgie), Magnus Ek**

Continue reading…

Svatomartinské menu

SVATOMARTINSKÉ MENU 11.11. Husí paštika, domácí brioška Husí kaldoun Husí roláda, červené zelí s malinami, kysané zelí, lokše Buchty s povidlama Cena: 690,- Kč Nutné rezervovat  

  • 1 2 4
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien