RESTAURANT TUSCULUM | Karlovy Vary

RESTAURANT

Bilance úspěchů naší restaurace

V roce 2015 naše mateřská firma Sedlecký kaolin a.s. zakoupila farmu v Mírové. Což podpořilo náš koncept lokálních a farmářských produktů o sezónní zeleninu v bio kvalitě z vlastních zdrojů.

Na doporučení hodnotitelů jsme byli zařazeni do Maurerova výběru Grand Restaurant. Díky tomu se již podruhé úspěšně účastníme Grand Restaurant Festivalu.

Pravidelně nás jezdí trénovat francouzský michelinský šéfkuchař Pierre Leottard. Na základě toho nás vybralo Francouzské velvyslanectví s dalšími 10 restauracemi, abychom se zúčastnili projektu Goût de / Good France oslavující francouzskou kuchyni.

Též pravidelně vysíláme naše kuchaře na Culinary Symposium Prague.

Dlouhodobě se držíme na špičce žebříčku Trip Advisoru z karlovarských restaurací. Což vedlo k získání certifikátu vyjímečnosti roku 2016.

Chef Club – klub profesionálních kuchařů a Minutka – gastronomický magazín asociace kuchařů a cukrářů o nás natočil reportáž v rámci Gastronomie z první linie.

Byli jsme vybráni do chystané knížní publikace a webové aplikace Kulinářské cesty po Česku, projektu Dominica Jamese Prague Cuisine.

Momentálně jsme nejpopulárnější restaurace z Karlových Varů podle rezervačního portálu Restu.cz.

Hodně štěstí a zdraví v novém roce Vám přeje tým restaurace Tusculum v čele s šéfkuchařem Pavlem Provázkem.

Tusculum, chef, Pavel Provázek

Tusculum, chef, Pavel Provázek