Tusculum | Karlovy Vary

  • Sort Blog:
  • All
  • About us
  • Blog
  • Event
  • Gallery
  • Recipe

Pop-up menu #1 | Tusculum

Karlovarští šéfkuchaři Pavel Provázek (Restaurant Tusculum), Lukáš Paluska (Carlsbad Plaza), Rudolf Špaček (Hotel Salvator) a Magda Betlachová (Bistro Pelant),připravili zážitkové menu s 10 chody,...

Pop-up menu

Náš šéfkuchař Pavel Provázek oslovil několik známých karlovarských kuchařů k uspořádání společného degustačního menu. Jako první bez váhání nápad přijali...

Zlatý kuchař – Volba veřejnosti 2016

Chcete li hlasovat pro našeho šéfkuchaře v anketě Zlatý kuchař. Stačí na http://gastroahotel.cz/zlaty-kuchar-hlas-verejnosti-2016/  v nominaci vyplnit Pavel Provázek a restaurace...

Vážíme si vaší zpětné vazby

Vážení hosté, děkujeme vám za vaše kladné reakce na našich webech. Recenze, hodnocení, známkování a sdílení nám přibývají. Tady nás...

Představujeme naše dodavatele #1 | KV Ryby

Prodej živých ryb kvryby.cz Připravujeme pro Vás pokrmy vždy z čerstvých, sezónních a lokálních surovin. Sádky v Karlových Varech čerstvé sladkovodní ryby...

Valentýnské menu v Tusculum 14. 2. 2017

Amuse bouche · Avokádový tartar s ořechovou brioškou · Mořský vlk v pistáciové krustě s redukcí z paprik · Králíčí roláda, bramborový nok plněný pancettou, zeleninový...

Bilance úspěchů naší restaurace

V roce 2015 naše mateřská firma Sedlecký kaolin a.s. zakoupila farmu v Mírové. Což podpořilo náš koncept lokálních a farmářských...

Galerie jídla 2017

Vážení a milí hosté, jsme velmi potěšeni, že jste si vybrali právě naši rodinnou restauraci, původně čajovnu, založenou v roce 1997. Připravujeme pro Vás...

Grand Restaurant Festival 2017

Darujte nebo snězte sami ! Rezervovat  degustační menu v Tusculum Pěna a panna cotta z uzeného pstruha, ořechová brioška, marinované hořčičné semínko Kachní...

chef

Chef Club – Gastronomie z první linie

Jak připravují kachní speciality v restauraci Tusculum? To jsme se dozvěděli při natáčení reportáže v rámci našeho projektu Gastronomie z...

Symposium Culinary Prague

Po roce se naši kuchaři Pavel Provázek a Václav Balhar, opět zúčastnili této gastronomické akce roku. Letošní kuchařské hvězdy, které...

Svatomartinské menu

SVATOMARTINSKÉ MENU 11.11. 2016 Husí paštika, domácí brioška Husí kaldoun Husí roláda, červené zelí s malinami, kysané zelí, lokše Buchty s povidlama Cena: 690,- Kč Nutné...