tusculumkv

  • Sort Blog:
  • All
  • About us
  • Blog
  • Event
  • Gallery
  • Recipe

Valentýnské menu v Tusculum 14. 2. 2017

Amuse bouche · Avokádový tartar s ořechovou brioškou · Mořský vlk v pistáciové krustě s redukcí z paprik · Králíčí roláda, bramborový nok plněný pancettou, zeleninový...

Bilance úspěchů naší restaurace

V roce 2015 naše mateřská firma Sedlecký kaolin a.s. zakoupila farmu v Mírové. Což podpořilo náš koncept lokálních a farmářských...

Galerie jídla 2017

Vážení a milí hosté, jsme velmi potěšeni, že jste si vybrali právě naši rodinnou restauraci, původně čajovnu, založenou v roce 1997. Připravujeme pro Vás...

Grand Restaurant Festival 2017

Darujte nebo snězte sami ! Rezervovat  degustační menu v Tusculum Pěna a panna cotta z uzeného pstruha, ořechová brioška, marinované hořčičné semínko Kachní...

chef

Chef Club – Gastronomie z první linie

Jak připravují kachní speciality v restauraci Tusculum? To jsme se dozvěděli při natáčení reportáže v rámci našeho projektu Gastronomie z...

Symposium Culinary Prague

Po roce se naši kuchaři Pavel Provázek a Václav Balhar, opět zúčastnili této gastronomické akce roku. Letošní kuchařské hvězdy, které...

Svatomartinské menu

SVATOMARTINSKÉ MENU 11.11. 2016 Husí paštika, domácí brioška Husí kaldoun Husí roláda, červené zelí s malinami, kysané zelí, lokše Buchty s povidlama Cena: 690,- Kč Nutné...

Pátek 5. 8. 2016 grilujeme od 18 hodin.

Grilovaná zelenina, bagetka s pestem 165 Kč ·· Pstruh s bylinkami, salát, bagetka s česnekem 240 Kč ·· Hovězí burger, domácí briošška, okurčička, pažžitková majonéza 195...

VÁŽENÍ A MILÍ HOSTÉ,

       jsme velmi potěšeni, že jste si vybrali právě naši rodinnou restauraci, původně čajovnu,  založenou v roce 1997.       Připravujeme pro...

Sorbet ze smrkových výhonků

Máme pro vás další velmi jednoduchý recept našeho šéfkuchaře Pavla Provázka. V květnu a červnu se sbírají výhonky ze smrku. Do velké...

Certifikát výjimečnosti 2016

  RESTAURACE TUSCULUM ZÍSKALA OD TRIPADVISORU CERTIFIKÁT VÝJIMEČNOSTI PRO ROK 2016 Certifikát výjimečnosti vyznamenává podniky v pohostinství, které dlouhodobě poskytují...

Jarní menu Radka Davida

Karlovarská pobočka Asociace kuchařů a cukrářů České republiky pořádala v Restauraci Sweet Orient hotelu Carlsbad Plaza  seminář – Jarní menu...

Nový porcelán

Máme nový porcelán. Jsme restaurace, která si zakládá na lokálních surovinách a dodavatelích. A proto jsme zvolili karlovarskou porcelánku G....

Galerie jídla 2016

Uprostřed vší okázalosti a turistického konzumu Karlových Varů, hned ulici za hlavní promenádou a Hadím pramenem, se nachází oáza klidu a výtečné vůně....