Tusculum | Karlovy Vary

  • Sort Blog:
  • All
  • About us
  • Blog
  • Event
  • Gallery
  • Recipe

Nový porcelán

Máme nový porcelán. Jsme restaurace, která si zakládá na lokálních surovinách a dodavatelích. A proto jsme zvolili karlovarskou porcelánku G....

Galerie jídla 2016

Uprostřed vší okázalosti a turistického konzumu Karlových Varů, hned ulici za hlavní promenádou a Hadím pramenem, se nachází oáza klidu a výtečné vůně....

Velikonoční menu

Velikonocům se říká také svátky jara a tomu se přizpůsobuje velikonoční tabule. K Velikonocům neodmyslitelně patří maso z mláďat, vajíčka a...

XX. Grand Restaurant Festival

Malé ohlédnutí za právě proběhlým Grand restaurant festivalem. Šéfkuchaři 93 prestižních restaurací z jubilejního XX. vydání Maurerova výběru Grand Restaurant nabídli...

Culinary 2

Již podruhé jsme měli tu čest, přivítat v naší restauraci špičkového a hlavně michelinského šéfkuchaře Pierra Leotarda. Pierre nás zasvětil...

Goût de / Good France

  Naše restaurace byla spolu s 10 dalšími podniky v České republice vybrána k účasti na projektu Goût de / Good...

Svátek svatého Valentýna

Valentýnské menu pro 2 osoby 14.2. Láhev Bohemia Sekt Rosé 0.75l ♥ Kachní foie gras, jablečné čatní, chlebový čips ♥ Vepřová panenka Wellington, batátové pyré,...

Menu a dodavatelé

V novém měsíčním menu zůstala vitamínová bomba v podobě fermentované zeleniny. Nejčastěji kvasíme zelí, mrkev, červenou řepu, nově zařadíme i Kimči...

CHUŤ FRANCIE / GOÛT DE FRANCE

CHUŤ FRANCIE / GOOD FRANCE Již druhým rokem "Taste of France / GOÛT DE FRANCE " 21. března 2016 , více než 1000...

Jsme na Grand Restaurant Festival 2016

GRF 2016 TUSULUM Skvělé pokrmy v nejlepších restauracích za zvýhodněné festivalové ceny! V rámci festivalu jsou nabízeny tyto druhy ochutnávek (každá pouze pro...

Culinary

Neusínáme na vavřínech, snažíme se stále zdokonalovat. Po účasti na říjnovém Symposium Culinary Prague II, kde své zkušenosti předávali nejlepší...

SVATOMARTINSKÉ MENU 11. 11. 2015

SVATOMARTINSKÉ MENU  11. 11. 2015 Kachní foie gras s šípkovou marmeládou, bagetka Konfitované husí prso, pyré z červeného zelí, tymiánový jus, bramborový...

Klasická česká jídla

Podzimní počasí nahrává zařadit do menu tohoto týdne české klasiky. Kachní konfit , červené zelí s malinami, kysané zelí s jablky,...

Nové menu na měsíc

Vážení přátelé, změny v novém menu se opět týkají hlavně sezónních surovin. Výběr ovoce a zeleniny  se nám tenčí, ale stále...