Pop-up menu

Pop-up menu

Náš šéfkuchař Pavel Provázek oslovil několik známých karlovarských kuchařů k uspořádání společného degustačního menu. Jako první bez váhání nápad přijali Rudolf Špaček (Hotel Salvator), Lukáš Paluska (Carlsbad Plaza) a Magda Betlachová (Bistro Pelant). O této akci s názvem Pop-up menu se postupně odkrývali podrobnosti. Teď už je vše prozrazeno a můžeme vám sdělit všechny informace. Bohužel rezervovat stůl si již nemůžete je plně obsazeno. 12. 5 . 2017 bude naše restaurace otevřena až od 18 hodin pouze pro rezervace Pop-up menu #1. Hudební set k této příležitosti poskládají DJ’s: Špagy a Silent Cut.  Pro ty kterým se povedlo včas rezervovat místo připomínáme že je důležité přijít na čas. 1. chod startuje v 18 hodin. Menu a témata zde.

 

POP-UP MENU #1

Cremant d´Alsace, Wunsch et Mann, Brut

  1. Hrášek : lusk, pyré, pudr, klíčky „Farma“ ♣

Veltlínské zelené, pozdní sběr 2015, Znovín Znojmo

  1. Losos, lososový pstruh, ráček, růžová ředkev, wasabi „Tekoucí voda a asie“ ♠

Sauvignon, pozdní sběr´ 2015, Znovín Znojmo

mezichod – Zmrzlina ze smrkových výhonků

  1. Králík, petržel, kedlubna „Jarní zahrada“ ♦

Pinot Gris 2013, Wunsch et Mann, Alsace

  1. Pstruh, lila mrkev, hořčice, estragon, černý chléb „Země a voda“ ♦

Chablis 1-er Cru Montmains , Bourgogne

mezichod – Bezinkový sorbet

  1. Konfitované kachní žaludky, chřest, kváskový chléb s vlašskými ořechy   „Tradice“ ♣

André, pozdní sběr 2015, Znovín Znojmo

  1. Trhané kančí, borůvková omáčka, houbová espuma, pohankový nok, fermentovaná liška, medvědí česnek, červená cibule“Les“ ♥

Terre d´Antan, A.O.C. 2012, Ventoux, Cave de Bonnieux, Provence

  1. Skořicový koblížek, malinový tvaroh, karamelizovaný špek, písek z bezé, fialky“Vesnice“♥

Riesling, Erdener Treppchen, 2015 Spätlese, Weingut Meulenhof

  1. Valrhrona lanýž Earl Grey, čokoládová pralinka s kandovaným zázvorem, bílá čokoláda After Eight „Sladký spánek“ ♠

Espresso Manuel, 100% Arabica nebo sypaný čaj Assam

♣ Pavel Provázek | Restaurant Tusculum

♠ Lukáš Paluska | Carlsbad Plaza

♦ Rudolf Špaček | Hotel Salvator

♥ Magda Betlachová | Bistro Pelant

 Cena menu 990 Kč

Vinné párování + 450 Kč

web: popupmenu.cz

facebook: facebook.com/popupmenukv

instagram: instagram.com/popupmenu