Tusculum | Karlovy Vary

  • Zobrazit články:
  • Všechny
  • Akce
  • Blog
  • Galerie
  • O nás
  • Recepty

Rozšiřujeme náš tým

Hledáme posilu do obsluhy. Více informací u Lenky Provázkové. +420 739 541 008, tusculumkv@email.cz...

Velikonoční menu

VELIKONOČNÍ MENU EASTER MENU OSTERN-MENÜ Пасхальное меню 650 Kč Velikonoční nádivka s vepřovým masem, holandská omáčka Easter stuffing with pork, Hollandaise sauce Osterfüllung mit Schweinefleisch, holländische Sauce Пасхальная начинка...

Tématické večery na začátku roku

V novém roce neusínáme. Připravili jsme pro vás spoustu tematických večerů.  Ještě celý únor nás můžete navštívit v rámci Grand Restaurant Festivalu....

Nedělní rodinný brunch

Brunch je jídlo pozdního rána nebo časného dopoledne. Jídlo bývá vhodné jak k snídani, tak k obědu. U nás proběhne poprvé 24. 3....

Goût de France / Good France 2019

  Smyslem projektu Goût de France je podávat ve stejný den na 5 kontinentech večeři na « francouzský způsob » a ve znamení...

Galerie jídla 2019

Fotogalerie vybraných jídel, které jste mohli ochutnat v naší restauraci během roku 2019 Šéfkuchař Pavel Provázek vás se s celým týmem...

Masopustní neděle 24.2.2019

Masopust představuje období hodování a veselí mezi dvěma postními dobami. Přijďte k nám na hostinu z tradičních surovin v našem...

Novinky v À la carte menu

Novinky v À la carte menu našeho šéfkuchaře Pavla Provázka a jeho zimní inspirace. Listopadové Symposium Culinary Prague bylo jako vždy...

PF 2019

Zdraví, štěstí, lásku a pohodu po celý rok 2019 Vám přeje tým restaurace Tusculum...

Advent v Tusculu

Přijďte si užít adventní čas v klidu s přáteli a ochutnat naše nové menu a třeba i nakoupit dárek pro své...

Šnek, sardel, kachní foie gras

Recept Pavla Provázka na 1. chod prvorepublikového menu z naší poslední zážitkové večeře Pop up menu #5. Šnečí paštika Doporučuji koupit předvařené...