Tusculum | Karlovy Vary

  • Zobrazit články:
  • Všechny
  • Akce
  • Blog
  • Galerie
  • O nás
  • Recepty

Advent v Tusculu

Přijďte si užít adventní čas v klidu s přáteli a ochutnat naše nové menu a třeba i nakoupit dárek pro své...

Šnek, sardel, kachní foie gras

Recept Pavla Provázka na 1. chod prvorepublikového menu z naší poslední zážitkové večeře Pop up menu #5. Šnečí paštika Doporučuji koupit předvařené...

Vánoční dárek | Voucher

Udělejte radost sobě nebo svým blízkým, pod stromeček nebo jen tak, zakoupením dárkového poukazu do naší restaurace. Vouchery máme v...

Co se chystá v Tusculum

2. listopadu v pátek oslavíme 100. výročí republiky akcí Pop up menu #5. Bude to bezpochyby zážitková večeře více informací...

Rozšiřujeme náš tým

Hledáme posilu do obsluhy. Více informací u Lenky Hlaváčové. +420 739 541 008, tusculumkv@email.cz...

Gazpacho z červené řepy

Letní studená polévka od Pavla Provázka Červenou řepu osolíme zabalíme do alobalu a pečeme na 180 °C 1 až 2 hodiny...

Panna cotta z uzeného pstruha

Vybrali jsme pro Vás další snadný recept šéfkuchaře Pavla Provázka. Dodavatel Kv Ryby nám vozí pstruhy uzené na bukovém dřevě....

Povidlová zmrzlina

Máme velmi teplé léto tak si pojďme udělat zmrzlinu. Všechny níže uvedené suroviny prohřejeme v hrnci na 65 stupňů. Žloutek můžeme...

Zdravý životní styl v naší restauraci

Již tři weby, zabývající se zdravým životním stylem si všimly naší trvalé snahy o zařazení sezónních, farmářských a vegetariánských jídel...