Novinky v À la carte menu

Novinky v À la carte menu

Novinky v À la carte menu našeho šéfkuchaře Pavla Provázka a jeho zimní inspirace.

Listopadové Symposium Culinary Prague bylo jako vždy nabyté elitou světové gastronomie. Své zkušenosti předávali Ana Roš (Hiša Franko, Slovinsko), Jacob Jan Boerma*** (De Leest, Nizozemí), Alain Passard*** (Arpége, Francie), Jesus Sanchéz** (Cenador De Amos, Španělsko),  René Mammen * (Substans, Dánsko) a Vladimir Mukhin (White Rabbit, Rusko).

Týdenní stáž v olomoucké restauraci Entrée šéfkuchaře Přemka Forejta byla více než motivující.

Novinky v menu

Česká klasika : Hovězí na smetaně, Roastbeef, karlovarský knedlík, brusinky | Drůbeží vývar, drůbky, žloutek, lněná semínka, slunečnicová semínka

Originální ve stylu šéfkuchaře : Jelení hřbet, kaštany, polenta, cibule, lískové ořechy, jehličí, houby | Rakytník, granátové jablko, mrkvový sorbet, slaný karamel, ovesné vločky.

Exotické : Merinque, tvaroh, smetana, maracuja | Tonka fazole panna cotta, mandle, čokoláda

Zdravé : Fava fazole, citrón, wakame salát | Filet z ryby dle denní nabídky, mrkev, kadeřávek, quinoa