OLOMÓC × VARY | FOOD & DRINK

OLOMÓC × VARY | FOOD & DRINK

Společný Pop up karlovarských a olomouckých gastronautů 6. 9. v restauraci Tusculum. Šéfkuchaři: Jirka Dittrich (SteaK, Olomouc), Pavel Provázek (Tusculum, Karlovy Vary) a Kamil Krauze (Tusculum, Karlovy Vary). Someliéři: Ondra Olexa (Entrée, Olomouc) a Martin Krýsl (Olympic Palace, Karlovy Vary). Manažérky: Lucka Mátlová (SteaK, Olomouc a Lenka Provázková (Tusculum, Karlovy Vary). Barmani: Milan Osten (Tusculum, Karlovy Vary) a Brigit Ročňáková (Entrée, Olomouc). Cukrářka: Kristýna Byloková (Imperial Café, Praha). Obsluha: Denisa Beránková (Tusculum, Karlovy Vary),  Jan Muller (Tusculum, Karlovy Vary)  a Iryna Podhradská (Grandhotel Pupp, Karlovy Vary).