Tusculum | Karlovy Vary

  • Zobrazit články:
  • Všechny
  • Akce
  • Blog
  • Galerie
  • O nás
  • Recepty

Šnek, sardel, kachní foie gras

Recept Pavla Provázka na 1. chod prvorepublikového menu z naší poslední zážitkové večeře Pop up menu #5. Šnečí paštika Doporučuji koupit předvařené...

Vánoční dárek | Voucher

Udělejte radost sobě nebo svým blízkým, pod stromeček nebo jen tak, zakoupením dárkového poukazu do naší restaurace. Vouchery máme v...

Co se chystá v Tusculum

2. listopadu v pátek oslavíme 100. výročí republiky akcí Pop up menu #5. Bude to bezpochyby zážitková večeře více informací...

Gazpacho z červené řepy

Letní studená polévka od Pavla Provázka Červenou řepu osolíme zabalíme do alobalu a pečeme na 180 °C 1 až 2 hodiny...

Panna cotta z uzeného pstruha

Vybrali jsme pro Vás další snadný recept šéfkuchaře Pavla Provázka. Dodavatel Kv Ryby nám vozí pstruhy uzené na bukovém dřevě....

Povidlová zmrzlina

Máme velmi teplé léto tak si pojďme udělat zmrzlinu. Všechny níže uvedené suroviny prohřejeme v hrnci na 65 stupňů. Žloutek můžeme...

Kulinářské cesty

Kulinářské cesty po České republice jsou gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Kniha je plná nádherných fotografií a představuje...

Zdravý životní styl v naší restauraci

Již tři weby, zabývající se zdravým životním stylem si všimly naší trvalé snahy o zařazení sezónních, farmářských a vegetariánských jídel...

Certifikát Czech Specials

Získali jsme certifikát Czech Specials na tři roky. Pokud se nesníží kvalita našich služeb, nebo nezměníme šéfkuchaře. Profil Tusculum zde. Czech...

Velikonoce 2018

Velikonoční menu budeme podávat od velkého pátku 30.3. do velikonočního pondělí 2.4. VELIKONOČNÍ MENU Hrášková polévka s medvědím česnekem, krutony a vařeným...