Tusculum | Karlovy Vary

  • Zobrazit články:
  • Všechny
  • Akce
  • Blog
  • Galerie
  • O nás
  • Recepty

VÁŽENÍ A MILÍ HOSTÉ,

       jsme velmi potěšeni, že jste si vybrali právě naši rodinnou restauraci, původně čajovnu,  založenou v roce 1997.       Připravujeme pro...

Sorbet ze smrkových výhonků

Máme pro vás další velmi jednoduchý recept našeho šéfkuchaře Pavla Provázka. V květnu a červnu se sbírají výhonky ze smrku. Do velké...

Certifikát výjimečnosti 2016

  RESTAURACE TUSCULUM ZÍSKALA OD TRIPADVISORU CERTIFIKÁT VÝJIMEČNOSTI PRO ROK 2016 Certifikát výjimečnosti vyznamenává podniky v pohostinství, které dlouhodobě poskytují...

Jarní menu Radka Davida

Karlovarská pobočka Asociace kuchařů a cukrářů České republiky pořádala v Restauraci Sweet Orient hotelu Carlsbad Plaza  seminář – Jarní menu...

Nový porcelán

Máme nový porcelán. Jsme restaurace, která si zakládá na lokálních surovinách a dodavatelích. A proto jsme zvolili karlovarskou porcelánku G....

Galerie jídla 2016

Uprostřed vší okázalosti a turistického konzumu Karlových Varů, hned ulici za hlavní promenádou a Hadím pramenem, se nachází oáza klidu a výtečné vůně....

Velikonoční menu

Velikonocům se říká také svátky jara a tomu se přizpůsobuje velikonoční tabule. K Velikonocům neodmyslitelně patří maso z mláďat, vajíčka a...

XX. Grand Restaurant Festival

Malé ohlédnutí za právě proběhlým Grand restaurant festivalem. Šéfkuchaři 93 prestižních restaurací z jubilejního XX. vydání Maurerova výběru Grand Restaurant nabídli...

Culinary 2

Již podruhé jsme měli tu čest, přivítat v naší restauraci špičkového a hlavně michelinského šéfkuchaře Pierra Leotarda. Pierre nás zasvětil...

Goût de / Good France

  Naše restaurace byla spolu s 10 dalšími podniky v České republice vybrána k účasti na projektu Goût de / Good...

Svátek svatého Valentýna

Valentýnské menu pro 2 osoby 14.2. Láhev Bohemia Sekt Rosé 0.75l ♥ Kachní foie gras, jablečné čatní, chlebový čips ♥ Vepřová panenka Wellington, batátové pyré,...

Menu a dodavatelé

V novém měsíčním menu zůstala vitamínová bomba v podobě fermentované zeleniny. Nejčastěji kvasíme zelí, mrkev, červenou řepu, nově zařadíme i Kimči...

CHUŤ FRANCIE / GOÛT DE FRANCE

CHUŤ FRANCIE / GOOD FRANCE Již druhým rokem "Taste of France / GOÛT DE FRANCE " 21. března 2016 , více než 1000...