Recept Pavla Provázka na terinku z uzeného pstruha.

Recept Pavla Provázka na terinku z uzeného pstruha.

Vybrali jsme pro Vás další snadný recept našeho šéfkuchaře. Dodavatel Kv Ryby nám vozí pstruhy uzené na bukovém dřevě. Vyzkoušejte náš recept na terinku. Budeme potřebovat maso 5 uzených pstruhů, 0,5 l smetany, sůl, býlí pepř, kopr, citrónovou kůru, 5 plátků želatiny.

Namočíme želatinu do studené vody. Obereme maso pstruhů od kostí a kůže. Zahřejeme smetanu tak aby se nám v ní rozpustila želatina. V mixéru rozmixujeme rybu, smetanu, sůl, pepř. Na závěr přimícháme nastrouhanou citrónovou kůru a kopr. Necháme vychladnout ve formě. My jsme servírovali s kváskovým chlebem a salátem z rokety, špenátu, hluchavky, lístků červené řepy a květu cukety.

DSC_0349

DSC_0347