10 chodů zážitkové večeře s Kateřinou Trenkovou a Pavlem Provázkem

10 chodů zážitkové večeře s Kateřinou Trenkovou a Pavlem Provázkem

10 chodů zážitkové večeře i s drinky.
-Rebarbora
 
1. Hnědý žampión ,ricotta, miso, borovice, rozmarýnový kaviár, batáty
-Smrková limonáda
2. Květák, brambor, majonéza
 
3. Tuňák, avokádo, limetka, červená řepa
4. Uzený pstruh, křepelčí vajíčko, okurka, tapioka s červenou řepou, kedlubnové taštičky, hrášek
-Crémant D¨Alsace / brut
 
5. Losos, ředkvičky, zelený chřest, pomerančová marináda, holandská omáčka
 
6. Kuře na paprice, tvarohový nok
-Riiezling Spatlese Trocken
 
7. Marinovaný telecí jazyk, pažitkové veloute, divoká kreveta, škvarkový crumble
-Schenheitz Gewurztraminer Classic 2014
8. Špenátové ravioli, telecí brzlík, Madeira demi glace, lanýžová pěna
 
9. Čokoládový list, yuzu krém, mango, espuma z mučenky
-Mučenka
10. Tvarohový tarte , jahody, rebarborový sorbet, citrónový baiser, pistáciový sponge, malinová makronka
-Malinovka
Šéfkuchařka Kateřina Trenková přijela s kuchaři z Quellenhof Leutash  Thomirem Srdicem, Valentinem Krismerem.
Pavel Provázek měl na akci ze svého týmu z Tusculum Václava Balhara, Lenku Provázkovou, Denisu Beránkovou, Jolanu Mackovou Iris Makalovou, Eva Žikešovou a Karla Egyzáhi.
Menu 1290,-
Drinky 550,-