19 ledna, 2020
GRAND RESTAURANT FESTIVAL 2020 | PAVEL MAURER OPĚT V TUSCULU.
Celkem 89 špičkových restaurací z celé České republiky připravilo menu ovlivněné tímto magickým rokem.
Letošního ročníku gurmánského festivalu se účastní hned 4 karlovarské podniky. Vedle naší restaurace Tusculum je to Promenáda, Grandrestaurant (Grandhotel Pupp) a ID bar & restaurant (Carlsbad Plaza).
Jedna ze speciálních nabídek s názvem „Pojďme k pramenům“ tohoto ročníku vrcholila obědem v Tusculu. Pavel Maurer ocenil kreativitu šéfkuchaře Pavla Provázka a jeho upgradovaného týmu (Kamil Krauze, Magda Nováková, Marija Nagornyak, Milan Osten, Denisa Beránková, Iryna Makalová, Jan Muller). Jako jedni z mála si pohráli s konceptem Sci-Fi.
Posuďte sami a podívejte se na naše festivalové menu. Můžete nás hodnotit a recenzovat. Známkuje se jako ve škole. Názvy jednotlivých chodů byly inspirované jejich barvou a texturou (Mars, Amarouny, Fantasy, Vesmír). Podobně si letos poradil s tématem snad jen olomoucký Steak restaurant s šéfkuchařem Jiřím Dittrichem.
Můžete opět “ochutnat” některé nejlepší a nejzajímavější restauranty v naší zemi za redukovanou festivalovou cenu!